Híreink

Tetoválások lézeres eltávolítása

Tetoválások lézeres eltávolítása

​Napjainkban óriási divat bőrünk felületének tetoválása, a legkülönbözőbb helyeken. Sajnos azonban előfordul, hogy egy minta aktualitását veszíti, kimegy a divatból, vagy a testünk fizikai jellemzőinek megváltozása miatt (hízás, fogyás, a bőr megereszkedése stb.)

Hogyan barnuljunk?

Hogyan barnuljunk?

​Az egészséges bőrszín megszerzésének többféle módja is van. Itt van mindjárt a legegyszerűbb lehetőség, a napfürdő, amely sajnos már nem is olyan egyszerű, mint néhány évvel évtizeddel ezelőtt volt.

Az UV-sugarak veszélyei

Az UV-sugarak veszélyei

A napsugárzás ibolyántúli tartományát – amely szemmel nem látható – nevezzük UV-nek, azaz ultraviola sugárzásnak, amely tovább bontható UV–A-, UV–B-, és UV–C-sugárzásra.

Válassz magadnak bőrszínt!

Válassz magadnak bőrszínt!

A Norvell kínálatában többféle termék közül lehet választani, attól függően, hogy milyen színt szeretnénk végeredményül kapni. A természetes karamell barnától az aranyos csillogású tejcsokoládén át a gazdag mélybarnáig tart a színskála, amelyen kiválaszthatjuk az ideális bőrszínt.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla