Szállítás

Magyarország területén utánvétel esetén futárszolgálattal: 1 500 Ft
Magyarország területén előreutalás esetén: 1 300 Ft

Amennyiben Ön az előreutalást választotta, úgy kérjük, hogy a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mail alapján legyen szíves átutalni a számla végösszegét cégünk Kereskedelmi és Hitelbank Zrt-nél vezetett alábbi bankszámlájára: 10400528-50505057-53541009. A csomagot, csak a számla ellenértékének beérkeztekor tudjuk feladni a megrendelő számára!

25 000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás díjmentes!

A fent megjelölt szállítási díjak csak Magyarországi címre érvényesek! Természetesen igény esetén külföldi rendeléseket is teljesítünk, erről kérjen egyedi ajánlatot a rendelés leadása előtt.

A weboldalon kínált terméket, termékeket kizárólag abban az esetben rendelje meg, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A weboldalunkon szereplő termékeket raktáron tartjuk, így megrendelés esetén még aznap át tudjuk adni a futárnak, mely akár 1-3 nap alatt megérkezik a megrendelőhöz. Az esetleges készlethiányról a megrendelés leadását követően azonnal tájékoztatjuk a megrendelőt! A szállítási határidőről minden esetben visszaigazolást küldünk!

A weboldalunkon megrendelt terméke(ke)t a Magyar Posta szállítja ki a megrendelőnek.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla