Tartós hajegyenesítés

Lisse design tartós hajegyenesítésKeratinos hajegyenesítés 5 lépésben elérhető áron hátrányok nélkül azonnali eredménnyel 2-3 óra hossza alatt.

Ha elege van a folyamatos hajvasalásból, és tartós egyenes hajra vágyik, akkor Önnek a Lisse Design professzionális és egyben egyedül álló keratinos tartós hajegyenesítésére van szüksége.

A hasonló konkurens termékekkel szemben a Lisse Design professzionális termékeivel végzett hajegyenesítést követően a haj azonnal festhető, nem kell 48 órát várni a hajmosással, copfozással, stb.

A konkurens hajegyenesítő szolgáltatások ára elérhetik a 30-40e Ft-ot is, addig a Lisse Design termékeivel végzett 5 lépéses tartós hajegyenesítés csak 12 900 Ft/alkalom áron vehető igénybe, melynek hatását 3 hónapig élvezhetjük.

Fontos információ a leendő vendégeknek, hogy ez az eljárás nem roncsolja a hajszálakat, valamint a termékek 100%-ban só, szulfát és parabén-mentesek!.

Kérjen időpontot tartós hajegyenesítésre, melyet most az alábbi áron tud igénybe venni:

  • Rövid hajra: 12 900 Ft
  • Közepes hosszúságú hajra: 14 900 Ft
  • Hosszú hajra: 18 900 Ft

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla