Hajhosszabbítás

Minőségi garanciás valódi 100% emberi hajból készült hajhosszabbítás felrakással együtt 40-50 cm-es európai hajjal már 125.000 Ft* ért!

Ma már szinte semmi sem lehetetlen. Gyakorlatilag az sem megoldhatatlan, ha mondjuk sportos rövid szőkéből, hosszú hajú, dögös szőkévé akarunk válni, és ehhez nem kell semmilyen parókára gondolni, hanem a keratinos hajhosszabbítást vagy más néven hőillesztéses hajhosszabbítást kell igénybe venni.

A fejbőr- és hajbarát keratin segítségével könnyen és egyszerűen lehet szexi loboncunk, ráadásul viszonylag rövid időn belül. A keratinos hajhosszabbítás előnye, hogy rendkívül szépen, és természetes módon érhetjük el a kívánt hatást, és elfelejthetjük a csúnyán kivillanó csomókat, amelyek a beavatkozásról árulkodhatnak.

Mi az a keratin?

A keratin egy olyan fehérjeféle, amely gyakorlatilag a hajszálak „alapanyaga”. Tekintettel erre a tényre, ez a hajhosszabbítási technika igen kíméletes.

Hogyan működik?

Hajhosszabbítás európai hajbólA keratinos hajhosszabbítás, vagy hajdúsítás tulajdonképpen úgy zajlik, hogy a szakember által meghatározott területen lévő – legalább 10 centiméteres – hosszúságú hajat tincsekre szedi. Ezt követően a kitűnő minőségű póthaj tincset a kiválasztott eredeti tincshez illeszti, majd a keratint az illesztésnél ráolvasztja a szálakra. Gyakorlatilag összeragasztja. Az eljárás nagyságrendileg 2-3 órát vesz igénybe, ehhez kell még hozzászámolni az esetleges formázási és színezési időt. Körülbelül 2-4 hónapig maradhat fent a póthaj, ekkor egy megfelelő szerrel le kell azt oldani. Természetesen lehetőség van újraillesztésre is, ez esetben a régi keratint el kell távolítani a vendégtincsekről, és csak ezt követően kerülhet sor az ismételt eljárásra. A leszedés- és újraillesztés folyamata már hosszadalmasabb, amennyiben ezt egyszerre kívánjuk végrehajtani.

Házilag semmiképp ne próbálkozzunk!

Mivel mindenki próbál odafigyelni a hajára, és a legkevésbé sem szeretne benne kárt tenni, így semmiképp se essünk neki otthon a hajdúsítási műveletnek, de ne is a legjobb barátnőnket kérjük meg (hacsak nem fodrász), hogy segítsen, mert több kárt tudunk okozni, mint gondolnánk. Ugyanez vonatkozik a póthaj eltávolítására is, amennyiben a lehetőségekhez képest épen szeretnénk hagyni az eredeti hajunkat.

Minőségi valódi 100% emberi hajból készült hajhosszabbítás felrakással együtt 40-50 cm-es európai hajjal már 125.000 Ft ért*!

Ha szeretnél Te is minőségi hajhosszabbítást, kérj időpontot még ma 16. kerületi szalonunkba (Zebra lakópark), mely az autópályától pár percre található: +36-30-398-9863


*az itt megjelölt ár irányár, melynek végösszege függ a felrakni kívánt haj minőségétől, színétől, így kérjük kérje ajánlatunkat telefonon, vagy a Póthajas Facebook oldalán.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla