Hajhosszabbítási kellékek

Rendkívül sok szó esik általában a különböző póthajakról, valamint a hajhosszabbítási technikákról, ám annál kevesebb a módszerekhez szükséges kellékekről.

Hajhosszabbítási kellékek Nálunk nem csak olvashatsz a hajhosszabbítás történetéről, vagy éppen a különböző technikákról, hanem minőségi póthajaink mellett, mindenféle kelléket is beszerezhetsz.

Természetesen a legfontosabb kellék nem más, mint maga a póthaj, ám attól függően, hogy milyen technikával dolgozunk, más és más eszközökre van szükség.

Szerszámok, gépek, ragasztók
 
A keratinos hajhosszabbítás eszköze a keratinos ragasztópisztoly, amely teljesen hasonló a hőre olvadó ragasztókat alkalmazó hobbi ragasztópisztolyhoz. A bele való keratinrúd és hasonló kivitelű, mint a ragasztópisztolyba való ragasztórudak, többféle színben kapható (méz, sötétbarna, fekete stb.), amely a dúsítandó haj színéhez illeszkedik. A keratint tégelyben is megolvaszthatják, ehhez a hőmérsékletet azonos szinten tartó speciális tégelyt és keratingyöngyöket használnak (vagy keratinlapot és keratintörőt).
Elengedhetetlen a keratinos kötést feloldó szer is, amivel leszedhetik a tincseket a 2-4 hónap eltelte után.
 
A különféle hőillesztéses módozatokhoz hőillesztő gépet használnak, amely különféle méretekkel, teljesítménnyel (hőhatárral), illetve különböző színekben és ergonomikus, illetve kevésbé igényes kialakításokkal kaphatóak.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás eszköze természetesen a mikrogyűrű (hüvely), szükséges még a befogótű (vagy behúzótű), csipesz, gyűrűlazító. Ragasztásos hajhosszabbításhoz speciális ragasztóanyagot, illetve annak leoldószerét alkalmazzák.

A hajfelvarrás elengedhetetlen eszköze a hajfelvarró gumi. Létezik olyan hőillesztési technika, amelyhez ún. zsugorcsöveket alkalmaznak. Ennek előnye, hogy ráolvad a hajra, de szerkezetileg nem egyesül vele, így nem roncsolja és könnyű róla leszedni.
Többféle technikához alkalmazhatóak a különféle hajszeparátorok, amelyek a vendég saját hajának tincsekre bontását szolgálják.
Az eszközök között léteznek multifunkcionális termékek, mint pl. azok a fogók, amelyek egyaránt alkalmasak kreatintörésre, gyűrűroppantásra vagy a hőillesztéses keratin formázására is.
 
 
Az alkalmi póthajazás kellékei
 
Akár otthoni hajhosszabításra is alkalmas eszköz az ún. tresszcsat. A csat egyik széléhez hozzá kell varrni a póthaj-tincseket, majd a csatot a saját hajunk tövéhez csatolni. Így bármikor, bármire lecserélhetjük póttincseinket, illetve a frizuránkat, teljes egészében. Olyanoknak alkalmas ez a megoldás, akik munkájuk vagy egyéb kötöttség miatt nem tudnak végleges, illetve tartós megoldásokhoz folyamodni.
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla