A póthaj nem paróka!

A póthaj ma már szerencsére nem azt jelenti, mint akár néhány évtizeddel ezelőtt, azaz a csúnya, szintetikus műhajat, vagy parókát. A póthaj manapság inkább az igazi, kiváló minőségű emberi hajjal való hajhosszabbítást, hajdúsítás kelléke.

A póthaj nem paróka! Többféle póthajazási technika létezik manapság. Van, aki hosszú sörényre vágyik, van, aki csak dúsabb loknikat szeretne, és van, aki az önbizalmát szeretné növelni azzal, hogy teljesen más fizimiskát ölt, hosszas várakozás nélkül, ezzel a megoldással. Bármelyik ok is áll a háttérben, a lényeg a minőségi és esztétikus megoldás.
 
 
Milyen póthajak léteznek?
 
Ha nagy általánosságban szeretnénk meghatározni, hogy milyen póthajak vannak, akkor két nagy csoportot lehet elkülöníteni: szintetikus és eredeti hajból készült változatok vannak alapvetően. Ezen belül azonban sokféle irányvonal létezik még. Ami a szintetikus póthajat illeti, minősége nem túl meggyőző, dúsításhoz, hosszabbításhoz nemigen használatos, de mondjuk egy bulihoz, fellépéshez, jelmezhez, vagy bármilyen más megjelenéshez, ahol a természetesség nem feltétel, könnyűszerrel vállalható. Ára nem túl magas, rögzítése egyszerű, csattal, fésűvel könnyen használható.
 
Az eredeti, emberi póthajak árai meglehetősen magasak, és ha igazán jó minőségű tincseket szeretnénk, akkor például az orosz és az európai import termékek a legmegfelelőbbek, illetve a legszebben illeszkedőek, hiszen ezekben az esetekben nincsen akkora különbség a hajminőségek (vastagság, tartás, esés) között.
 
 
Milyen rögzítési technikák léteznek?
 
Különbséget tehetünk olyan póthajak között, amelyeket akár otthon is fel tudunk használni, és azok között, amelyeket professzionális technikákkal illesztenek a hajunkhoz.
Az otthon használatos termékek nagy része hozzágumizható, hozzáköthető, esetleg csatolható az eredetihez. Ezeket leginkább akkor érdemes alkalmazni, amikor pl. egy adott alkalomra szeretnénk dús loknikat vagy szépen ívelt kontyot, copfot.
 
A profi termékeket – a teljesség igénye nélkül – felvarráshoz, keratinos, mikrogyűrűs megoldásokhoz szokás alkalmazni. Az így illesztett tincseket a meglévő hajtömeggel együtt formázni és festeni is lehet.
Ezek függvényében tehát, könnyen, egyszerűen, és viszonylag gyorsan lehet olyan hajkoronánk, mint egy hollywood-i dívának.
 

Kapcsolódó cimkék:

póthaj

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla