Híreink

Hőillesztéses hajhosszabbítás

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás ma már nem azt jelenti, hogy csúnya csomók csücsülnek a hajtövünkön, hiszen a hőillesztéssel vagy keratinos hajhosszabbítással ma már tényleg olyan eredmény érhető el, mintha a sajátunk lenne.

A hajhosszabbítás költségei

A hajhosszabbítás költségei

Egy hajhosszabbítás ára sok tényezőtől függhet. Egyrészt a haj hosszúságától, mennyiségétől, minőségétől, a felrakási technikától, de akár az utána történő igazítástól, esetleg hozzáfestéstől is.

Keratinos hajhosszabbítás

Keratinos hajhosszabbítás

Ma már szinte semmi sem lehetetlen. Gyakorlatilag az sem megoldhatatlan, ha mondjuk sportos rövid szőkéből, hosszú hajú, dögös szőkévé akarunk válni, és ehhez nem kell semmilyen parókára gondolni, hanem a keratinos hajhosszabbítást vagy más néven hőillesztéses hajhosszabbítást kell igénybe venni.

Hajhosszabbítási technikák

Hajhosszabbítási technikák

Tekintettel arra, hogy mennyire sokféle hajhosszabbítási technika létezik manapság, érdemes körbenézni, hogy melyik miért jó, vagy jobb esetleg a másiknál.

Hajhosszabbítási kellékek

Hajhosszabbítási kellékek

Rendkívül sok szó esik általában a különböző póthajakról, valamint a hajhosszabbítási technikákról, ám annál kevesebb a módszerekhez szükséges kellékekről.

A hajhosszabbítás története

A hajhosszabbítás története

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy szinte minden kultúrában a nőiesség egyet jelent a hosszú hajjal.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla