UV-mentes barnítás

Ugyan ki ne szeretne télen-nyáron gyönyörű barna bőrrel hódítani? A kifejezetten a porcelánfehér bőrt kedvelőket leszámítva szinte mindenki. Persze ezen belül is vannak szintek.

UV-mentes barnítás  Sokan órákat képesek aszalódni a napon, hogy elérjék a kívánt színt, nem törődve azzal, hogy milyen káros sugarak érik a testüket, de legalább ennyien vannak azok is, akik a szoláriumozás szerelmesei. Sajnos ez utóbbi esetben sem lehet, egy-két alkalom után szuperbarnává válni, bár kétségtelen, hogy talán kevesebb rossz hatással bír, mint az egész nyáron át tartó napozás.
 
De mégis mit tehetnek azok, akiknek érzékeny a bőrük, vagy éppen nincs idejük a napozásra, de mégis szép barna bőrre áhítoznak? Ma már számos lehetőség van arra, hogy szép színünk legyen, és még csak ártalmas sugaraknak sem kell kitenni a testünket.
  
Önbarnító testápolótól a profi barnításig
 
Az egyik legegyszerűbb megoldás az önbarnító testápoló. Nem feltétlenül a legnépszerűbb azonban, hiszen termék és termék között is rettentő nagy a különbség, mind minőségben, mind árban. Ráadásul a foltmentes eredmény elérése is igen macerás dolog. Arról pedig nem is beszélve, hogy sokszor a szín sem tökéletes, túl sötét, túl sárga, vagy gyakorlatilag alig látszik.
 
Az efféle problémák elkerülésére jelenthet jó megoldást az UV-mentes barnítás, természetesen professzionális értelemben. Szalonunkban képzett munkatársak várnak minden vendéget, akik segítenek abban, hogy mindenki elérhesse a vágyott barnaságot
 
Mivel érhetjük el a szenzációs eredményt?
 
Egy speciális cukor származék, az úgynevezett DHA segít elérni az áhított színt, amely gyakorlatilag a felső hámréteget színezi meg. A hatás kb. 2-3 órával a kezelés után már látható, de a teljes barnulási folyamat nagyjából 6 órán át tart.
 
Mennyi ideig tart az eredmény?
 
Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag egy felszíni barnításról van szó, így a természetes hámosodás következtében 4-5 nap után már kezd elkopni, de összességében nagyjából 7-10 napig tart. Természetesen a tartóssága függ attól is, hogy mennyire hidratált a bőr, de az is, hogy milyen utókezelést alkalmazunk a szalonban történt barnítást követően.
 

Kapcsolódó cimkék:

UV-mentes barnítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla