Lézeres tetoválás eltávolítás

Manapság óriási keletje van a tetoválásoknak, legyen szó apró kis mintákról vagy éppen fél testrészt beborító igazi műalkotásokról.

Lézeres tetoválás eltávolítás  Ráadásul nem csak sima fekete (kék) tintával készült rajzokkal díszíttethetjük testünket, hanem tulajdonképpen bármilyen színű festékkel, aminek csak a fantáziánk szabhat határt. 
A tetoválást életformából adódóan, hirtelen felindulásból, vagy akár évekig érlelt döntés után varrathatunk magunkra, egy azonban biztos, hogy egy életre szól. Legalábbis elvileg. Nem sokkal az után, hogy futótűzként terjedt el szerte a világon a tetoválási őrület, sokan volt, hogy éppen szabadulni szerettek volna a nem kis fájdalommal a testükre festetett mintáktól. Ám annak lehetősége sok mindentől függhet.
Akkor, ha például egy rossz vagy csúnya minta került testünkre, de magától a tetoválástól nem feltétlenül akarunk megszabadulni, érdemes azon is elgondolkodni, hogy átüttetjük, új mintát készítettünk a régire. Akkor azonban, ha tényleg búcsút szeretnénk inteni a színes ábrának alaposan körbe kell nézni, hogy miként tehetjük meg.
 
 
Eltávolítás megfelelő szakemberrel
 
Csakúgy, mint a tetoválást, annak eltávolítását is csak szakemberrel végeztessük, hiszen egy kellemetlen érzésékkel járó, hosszadalmas eljárásról van szó. A lézeres tetoválás eltávolítás a felvitelhez képest nem jár akkora fájdalommal, de akkor sem mindegy, hogy ki végzi.
 
 
Az eltávolítás folyamata
 
Mielőtt eltávolításra kerülne sor, a szakember mindenképp egy előzetes felmérést végez az érintett felületről. Nagyjából megállapítja, hogy mennyi kezelésre lesz szükség, de ez a folyamat közben azért változhat.
Mielőtt nekilátnánk a beavatkozásnak, vannak olyan szabályok, amelyeket érdemes betartani. Ilyen például az, hogy a felületet ne napoztassuk, kerüljük a szoláriumot, ne viseljünk rajta sminket, krémet, egyebeket. A felületet a kezelés előtt leborotválják, hűtőgéllel előkezelik, de helyi érzéstelenítés is szóba kerülhet.
 
Mire számítsunk a kezelést követően?
 
Nem szabad megijedni, hogyha a kezelést követően fájdalmas vagy szúró érzéssel találkozunk, amely hasonlatos a napégéséhez, mert ez sajnos a beavatkozással együtt jár. Elképzelhető hólyagosodás, hámlás is, így érdemes borogatni, vagy úgy kezelni, mintha égési sérülésünk lenne. 
 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla