Barnulás gyorsan, UV mentesen

Bármennyire is igyekszünk, a nyári barnaságot igen nehéz hosszú távon megőrizni. Hiába vetünk be mindenféle fegyvert, sajnos előbb-utóbb lekopik, kivilágosodik a bőrünk. Van, aki megadóan belenyugszik, hogy a napsütötte bőrszínének búcsút kell intenie egy ideig, van, aki azonban nem.

Barnulás gyorsan, UV mentesen Az ősz közeledtével, elkezdhetjük ugyan feltuningolni a színünket szoláriumba járkálással, de mivel egyre több érv szól ellene, drága és ráadásul az egészségre sincs a legjobb hatással, sokak számára az egyetlen alternatíva marad az illatszerboltok polcain található önbarnító testápolók használata.
 
Bár egyre jobb készítmények kerülnek a boltok polcaira, sajnos a legtöbb termék még mindig foltos, és/vagy sárga színt kölcsönöz. Ne mondjunk le a szépséges barnaságról, de ne vállaljunk rizikót sem: válasszuk az UV-mentes barnítás legmodernebb technológiáját!
 
 
Az UV-mentes barnítás minden más módnál egészségesebb!
 
A napcsókolta szín elérésének érdekében sokan bármint képesek megtenni. Nincs ilyen elszántságra szükség az áhított szín leggyorsabb és legegészségesebb módszeréhez, azaz az UV-mentes barnuláshoz. Az alkalmazott krémek és folyadékok kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, így nem terhelik a szervezetet.
 
Ezzel a technológiával, a barnulás gyorsan elérhető, ráadásul az egészségünket, bőrünket sem kell kitenni semmilyen káros sugárzásnak. Tekintettel arra, hogy szalonunkban az organikus anyagokból készült Norvell barnító folyadékot használjuk a művelethez, azt is mondhatjuk, hogy bárki, akár még kismamák is nyugodt szívvel választhatják a barnulás eme módját.
 
 
Barnulás gyorsan! De milyen gyorsan?
 
Gyakorlatilag, ha reggel úgy kelünk fel, hogy az esti partyra gyönyörű barna színt szeretnénk, nem kell kétségbe esni, hiszen könnyedén megoldható. Az UV-mentes barnítás ugyanis gyorsan eredményre vezet: a kezelést követően akár már 2-3 órával is láthatóvá válik (igaz, a teljes eredmény kialakulására kb. 6 órát kell várni). Ha barnaságunkat szeretnénk a lehető legtartósabbá tenni, érdemes előtte kicsit felkészíteni a bőrünket, úgy, mint radírozás, táplálás, de fontos, hogy a kezelést követően is betartsuk azokat a kisebb szabályokat, amelyekkel akár 10 napig is megőrizhetjük az áhított barnaságunkat.
 
 

Kapcsolódó cimkék:

barnulás gyorsan, barnulás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla