Hajhosszabbítási technikák a dúsítás szolgálatában

Vendéghaj használatáról leginkább akkor beszélünk, amikor a hajhosszabbítás kerül előtérbe. Természetesen sok esetben megemlítésre kerül a dúsítás is, de leginkább a rövidről hosszúra váltás miatt kerülnek szóba a plusz tincsek. Pedig nem csak akkor alkalmazzuk őket.

Hajhosszabbítási technikák a dúsítás szolgálatában Ha a hossz megvan, csak a volumen nincs
 
Ha a környezetünkben körbenézünk, minden bizonnyal találunk olyan hölgyeket, akik mindig is hosszú, dús sörényre vágytak, de olyan vékony szálú a hajuk, hogy egyszerűen feladják a növesztést.  Vannak olyanok is, akik dacolva a természet adta lehetőségeikkel, mégis belevágnak, de mégsem elégedtek. Az ő számukra is kiváló megoldás lehet a legtöbb technika, hiszen vendéghajak használatát nagyon sok esetben éppen ezzel a céllal alkalmaz a szépségipar.
 
Mérjük fel a lehetőségeket!
 
Ha esetleg Te is magadra ismertél, és hasonló gondokkal küzdesz érdemes kipróbálni a póthajjal való dúsítást. Mielőtt azonban nekivágnál a procedúrának, mindenképp ki kell kérni szakértő véleményét, és fel kell mérni, hogy milyen lehetőségeid vannak. Több tényező is közre játszhat, hogy milyen dúsítási technikával készül majd el a remekmű.  Az egyik kérdés például az, hogy mennyi vendéghajat „bír” el a saját loboncod, illetve milyen hosszúságban.
 
Tekintettel arra, hogy ma már igen sokféle technika létezik, a saját haj minősége, mennyisége is, és természetesen a fodrász tanácsa is befolyásolhatja, hogy melyik megoldás lesz a legmegfelelőbb és a legkíméletesebb számodra. 
 
Ha betegség áll a háttérben
 
Sok hölgy betegségéből felépülőben szeretné igénybe venni a szolgáltatást, hogy ismét teljes értékűnek, csinosnak, kívánatosnak érezze magát. Sajnos tudjuk, hogy számos kezelés, gyógyszer súlyos, de általában visszafordítható károkat okozhat a hajban, így számukra sem mindegy, hogy melyik megoldást alkalmazzuk.
  
Formázható, festhető
 
Attól, hogy jelen esetben dúsításról beszélünk, pontosan ugyanazok a technikák kerülnek alkalmazásra, mint hosszabbítás esetén. Így ha csak a volumenen szeretnénk változtatni, akkor is kedvünkre formáztathatjuk vagy festethetjük, csak ebben az esetben is be kell tartanunk az ápolásra vonatkozó alapvető szabályokat.
 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla