Egészséges barnulás UV mentesen

Amennyiben is egészséges, egyenletes barnaságra vágysz, ugyanakkor kerülnéd a káros sugarakat, akkor érdemes kipróbálnod az UV-mentes barnítást.

Egészséges barnulás UV mentesen A módszer segítségével néhány óra alatt mesés színű lesz a bőröd, ráadásul biztosan nem ékesítik majd foltok, évekkel később pedig tarkítják majd csúnya ráncok a tested, amelyet a sok szoláriumozás illetve napozás okozott.
 
Kell valamilyen előkezelés a barnítási folyamat előtt?
 
A hőn áhított eredmény elérése érdekében érdemes néhány dologra odafigyelni a kezelés előtt! Az egyik apróságnak tűnő dolog például, hogy max. 48 órával a barnítás előtt végeztess gyantáztatást (amennyiben szükséges). Az egyenletes szín, majd az egyenletes fakulás érdekében a kezelést megelőző napokban, ha lehetséges, kerüld a lúgos kémhatású tusfürdők használatát is. A barnítás előtti nap érdemes egy egész testet érintő radírozást is végezni, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől.
 
Hogyha nagyon vízhiányos a bőröd, akkor próbálj olyan termékeket használni, amelyek kifejezetten a Te bőrödnek megfelelőek, hogy minél jobb legyen az eredmény. Vannak olyan speciális készítmények, amelyeket főként ilyen jellegű kezelés előtt ajánlatos használni, hogy biztosan azt a hatást érd el, amire vágysz.
 
A barnítás menete
 
A kezelés legelején egy Ph-értéket helyreállító folyadékkal permetezzük le a bőrödet. A szérumot egy vizes kendő segítségével teljesen szétkenjük a testeden, majd a kellően előkészített bőrfelszínre gyakorlatilag egy festékszóró pisztolyhoz hasonló eszközzel kerül felvitelre a DHA-nak nevezett, cukorszármazék. A festék néhány perc alatt megszárad, így nem tart sokáig az egész procedúra.
 
Jó tanács: barnításra sose érkezz szűk és világos ruhában, hiszen a testre simuló anyag ledörzsölheti a festéket, míg a világos holmit könnyű szerrel befoghatja.
 
Fontos-e az utókezelés?
 
Alapvetően 4-5 nap után kezd el fakulni a barnítás, és körülbelül 7-10 napig tart. Mivel azonban mindenkinek más a bőre, így nem lehet pontosan meghatározni, hogy meddig lesz látható az eredmény. Az azonban biztos, hogy gondos otthoni ápolás esetén, a lehetőségekhez képest, a lehető legtovább élvezhetjük az egészséges barnaságot.
 
A kezelés napján legalább 8 órán át ne tusolj és kerüld az izzasztó tevékenységeket. Fürdéshez speciálisan DHA barnítás után ajánlott tusfürdőt használj, és amennyiben lehetséges ahhoz passzoló testápolóval kényeztesd tovább a bőröd.
Fontos: az első tusoláskor barnás lesz a víz a rád fújt készítménytől, de nem kell megijedni, nem fog azonnal lekopni a színed. Kerüld továbbá a törölközővel való dörzsölést, helyette itasd fel bőrödről a vizet. 

Kapcsolódó cimkék:

barnulás, UV-mentes barnítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla