A hajhosszabbításról másképp

Rengeteg szó esik a hajhosszabbítási technikákról, azok történeteiről, hogy honnan erednek, milyen típusú hajakat használunk, ugyanakkor vajmi keveset beszélünk arról, hogy mekkora változásokat hozhat egy nő életében, ha igénybe veszi ezt a szolgáltatást.

A hajhosszabbításról másképp Ha egy nő drasztikusan megváltoztatja a külsejét, akkor annak komoly oka van…
Ezzel a megállapítással általában akkor élnek az emberek, ha szélsőséges esetben a derékig érő, sűrű hajkoronánkat egyik pillanatról a másikra dögös tüsire cseréljük, vagy éppen vadító szőke tincseinket, feketére festjük. Nyilvánvaló, hogy óriási a változás, amely minden bizonnyal valami belső változás kifelé utaló jele – és ennek észrevételéhez még csak pszichológusnak sem kell lenni. De ez nem csak ebben az esetben lehet igaz…
 
Azt kell, hogy mondjuk, hogy fordított esetben is hasonlóan drasztikus változásról beszélhetünk. Hogy miért is? Ha belegondolunk abba, hogy ha néhány centis, rövid frizuráról hosszú tincsekre váltunk, legalább akkora meglepődést tudunk kiváltani a környezetünkből, mint ellenkező esetben. Arról nem beszélve, hogy egy effajta változtatás legalább annyira meg tudja változtatni az egész fizimiskánkat, mintha hosszúról rövidre váltanánk. Csak míg utóbbi esetben hirtelen tudunk változtatni, addig ezt fordítva nem tudjuk természetes úton ilyen gyorsan megoldani, hiszen most szeretnénk, vagy legalábbis belátható időn belül, nem pedig évek múlva.
 
 
Rengeteget dobhat az önbizalmunkon
 
Tulajdonképpen, mint minden szépségipari beavatkozás, így a hajhosszabbítás is rettentő sokat dobhat az önbizalmunkon. Gondoljunk csak bele, ha egy jó sminket készítünk, vagy kijövünk egy kozmetikustól, már másképp érezzük magunkat a tükörbe nézve. Arról már nem is beszélve, ha ennél mondjuk komolyabb – például plasztikai – beavatkozásról távozunk. Kihúzzuk magunkat, nőiesebbnek érezzük a megjelenésünket, merünk mosolyogni.
Ráadásul ez a fajta beavatkozás nem tart túlságosan sokáig, mindössze néhány órát vesz igénybe és tényleg megújult külsővel távozhatunk. Ha ezt pedig még dicsérő szavak és pillantások is kísérik, vagy csak simán jobban érezzük magunkat a bőrünkben, akkor pláne megéri változtatni.
 
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla