Híreink

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás – csak kíméletesen!

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás – csak kíméletesen!

Ha hosszabb, dúsabb hajkoronára vágysz, de nem szeretnél varratni, és kerülnéd a hőillesztéses, ragasztásos technológiákat is, akkor számodra az egyik legjobb megoldás a mikrogyűrűs hajhosszabbítás.

Hajhosszabbítás az ultrahang segítségével

Hajhosszabbítás az ultrahang segítségével

Se szeri, se száma annak, ahányféle hajhosszabbítási technika létezik manapság. Kétség kívül azonban az ultrahangos hajhosszabbítás az egyik legújabb mind közül. Nem csak újdonsága, hanem kíméletessége is lényeges.

Hőillesztéses hajhosszabbítás

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás ma már nem azt jelenti, hogy csúnya csomók csücsülnek a hajtövünkön, hiszen a hőillesztéssel vagy keratinos hajhosszabbítással ma már tényleg olyan eredmény érhető el, mintha a sajátunk lenne.

A hajhosszabbítás költségei

A hajhosszabbítás költségei

Egy hajhosszabbítás ára sok tényezőtől függhet. Egyrészt a haj hosszúságától, mennyiségétől, minőségétől, a felrakási technikától, de akár az utána történő igazítástól, esetleg hozzáfestéstől is.

Keratinos hajhosszabbítás

Keratinos hajhosszabbítás

Ma már szinte semmi sem lehetetlen. Gyakorlatilag az sem megoldhatatlan, ha mondjuk sportos rövid szőkéből, hosszú hajú, dögös szőkévé akarunk válni, és ehhez nem kell semmilyen parókára gondolni, hanem a keratinos hajhosszabbítást vagy más néven hőillesztéses hajhosszabbítást kell igénybe venni.

Hajhosszabbítási kellékek

Hajhosszabbítási kellékek

Rendkívül sok szó esik általában a különböző póthajakról, valamint a hajhosszabbítási technikákról, ám annál kevesebb a módszerekhez szükséges kellékekről.

  • 1
  • 2 (current)
  • 3

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla