Webshop hajszakembereknek!

A hajhosszabbítás ugyan több éve részét képezi a szépészeti repertoárnak, az igazi diadalmenetnek napjainkban indul neki.

Webshop hajszakembereknek!  Az egyszerűsödő eljárások révén, és hozzáférhető árszínvonalú gépek alkalmazásával egyre többen vágnak bele, hogy kitanulják a póthajazás szép és nehéz szakmáját, és természetesen egyre többünket varázsolja el a lehetőség, hogy pár óra alatt hosszabb és dúsabb hajra tehet szert, mint amilyen valaha volt neki.
 
Ahhoz azonban, hogy egy „póthajas” szakember jól tudjon dolgozni, nem csak ügyességre, sok tanulásra, gyakorlatra és szakmai képzettségre van szüksége, hanem megfelelő minőségű hajhosszabbítás kellékek tárházára, kiváló minőségű alapanyagokra, és egy olyan helyre, ahonnan ezeket megbízhatóan, folyamatosan és megfelelő költségek mellett tudja beszerezni.
 
Póthajas webshopunk több területen is kínálja szakembereknek szánt hajhosszabbítás kellékek skáláját: többféle forrású, színű és hosszúságú póthajakat, különféle kiszerelésű keratint, hőillesztős és ultrahangos gépeket.
 
 
Milyen hajhosszabbítás kellékek találhatóak a webshop polcain?
 
A hajak kategóriájában három nagy csoportra osztottuk a termékeket, hiszen mindenkinek joga és lehetősége van a különféle minőségű és árú rendelkezésre álló hajak közül választani. Mindhárom kategóriában kiváló minőségű, válogatott és műszálmentes hajak találhatóak, különféle hosszokban (40 és 90 cm között): választhatunk európai, indiai és hazai forrásból származók közül. A legdrágább az utóbbi, a legolcsóbb az indiai haj, amelynek rossz hírére cáfolunk rá webshopunkban azzal, hogy tökéletesen fertőtlenített, vastag szálú és tartós termékeket forgalmazunk ebben a kategóriában.
 
A keratinok csoportjában találunk gyöngyös és kristályos állagú termékeket, különböző kiszerelésekben.
 
A folyamatban részt vevő apró, ámde annál fontosabb hajhosszabbítás kellékek a keratintörő fogó, illetve a szeparátor korongok, amelyeket kiváló minőségben és kedvező árakon kínálunk.
 
A hőillesztéses hajhosszabbítás elengedhetetlen eszköze a hőillesztő gép. A fokozatmentes felmelegedésű ergonomikus eszköz nagyon gyorsan felmelegszik a kívánt 200 ºC-ra, és teflonos bevonata megakadályozza a keratin tapadását.
Az ultrahangos hajhosszabbítás a napjainkban elérhető egyik legmodernebb technológia. A nálunk kapható gép magas minőségű és tartós, kezelése egyszerű, eredményei megbízhatóak.

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla