A hajhosszabbítás ma már nem luxus!

A nők, amióta világ a világ, sok eszközt igénybe vesznek nőiességük, szépségük fokozása és kihangsúlyozása érdekében.

A hajhosszabbítás ma már nem luxus! Örök kérdés, hogy mi nélkülözhetetlen és mi fölösleges ezek közül, általánosságban igaz az, hogy amitől az ember jól érzi magát a bőrében, amitől többnek, szebbnek érzi magát, ami magabiztosságot nyújt neki, az nem lehet értelmetlen.
 
A hosszú haj a nőiesség jelképe ősidők óta, és kutatások bizonyítják, hogy a férfiak túlnyomó többsége szereti, ha párjának leomló tincsei vannak. Ugyanakkor nem mindenkinek van olyan minőségű haja, amiből ez megoldható lenne, és vékony, tartás nélküli, lelapuló, könnyen zsírosodó hajat nem szívesen növeszt meg az ember.
 
A póthajazás különféle technológiái már évtizedekkel ezelőtt megjelentek a szépségpiacon és természetesen a hajhosszabbítás Budapest területén is elérhetővé vált ekkor. A módszerek azonban folyamatosan fejlődnek, egyre több lehetőséget fejleszt ki a szépségipar, és így az árak csökkennek, az eljárások egyszerűsödnek.
 
 
Szolgáltatásaink
 
Az idegen tincsek felrakása nem csak hosszabbítást, hanem dúsítást is megcélozhat. A hajhosszabbítás Budapest területén található fellegvárában, a 15. kerület frekventált részén elhelyezkedő szalonunkban vállaljuk az illesztett tincsek összevágását a meglévő frizurával, vagy összességében új forma kialakítását is.
A póthaj tökéletesen festhető, így meglévő hajunk árnyalatához történő színezés vagy az egész lobonc új színre való befestése is szóba jöhet.
 
 
Miért érdemes hozzánk jönnie?
 
Munkatársaink rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt, és folyamatosan tisztában vannak a szakma újdonságaival. Magabiztosan kezelik a póthajazás eljárásait, és a hagyományos fodrászathoz tartozó, ámde hosszabbított hajon végzendő szolgáltatásokat, mint hajvágás, festés, színezés, formázás, szárítás stb.
 
Természetesen a hajhosszabbítás Budapest lakosain kívül az ország minden táján élők számára érdekes, hiszen manapság már nem csak a fővárosiak követhetik a nemzetközi trendeket. Előzetes bejelentkezéssel bárkit szívesen látunk, és ha konkrét elképzelései vannak, előzetes beszámoló alapján árajánlatot is adunk a kívánt beavatkozásokra.
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla