A hajhosszabbítás neked is elérhető !

Bár érdemes óvatosnak lenni azzal, ha hajhosszabbítás olcsón kerül meghirdetésre, mégsem kell feltétlenül átverésre gondolni, ha a címben szereplő szavakkal szembesülünk.

A hajhosszabbítás neked is elérhető ! Sajnos valóban előfordul, hogy az alacsony árakat alkalmazó szalonokban nem megfelelő minőségű (pl. indiai) hajat árulnak, vagy a technológia, illetve a munkatársak szakértelme hagy maga után kívánni valókat.

Ugyanakkor, ha egy vállalkozás – mint  a miénk is – nagy tételben vásárol megbízható minőségű, európai hajat, ellenőrzött külföldi partnertől, akkor képes a kedvező árfekvés kialakítására a szolgáltatás magas színvonala mellett is.
 
Mi határozza meg a hajhosszabbítás árát?
 
Sok helyen úgy biztosítják a hajhosszabbítás olcsón elérhető szolgáltatását, hogy sajnos rossz minőségű, ellenőrizetlen, a távol keletről, jórészt Indiából származó póthajat használnak, amelyből sokszor adódhatnak reklamációk, például egészségügyi problémák, fertőzések miatt. 
 
A hajhosszabbítás színvonalas technikai háttere és a szakképzés sem olcsó, de ha valaki a hivatalos utat megkerülve megtanulja valahol a mikéntjét, képes olcsóbb árakon dolgozni, persze alacsonyabb minőségű eszközökkel. Az ügyfélnek ez nem biztos, hogy nyereség, hiszen ha az eredmény nem lesz szép vagy nem lesz tartós, akkor az az eredeti ár mellett számos váratlan kiadást fog jelenteni.
 
Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a rejtett költségeket nem írják bele a hirdetők a hirdetésbe, így csak a felvitel után derül ki, hogy még mennyi pluszba kerül az áhított hajkorona.
 
Nálunk a hajhosszabbítás olcsón elérhető: 50.000 Ft-tól indulnak az árak, amely kb. 100 g, 40-50 cm-es, barna, európai hajjal készül. Ez az összeg felrakással együtt értendő, ezen felül semmilyen rejtett költség nem merülhet fel. Természetesen, ha valaki ettől eltérő színre vágyik, akkor a festés költségei ebbe nem számítanak bele.
 
Szalonunkban valóban elérhető árakon, rejtett költségek nélkül juthat professzionális eszközökkel és kimagasló szakértelemmel elkészített póthajazáshoz! Garanciát vállalunk valamennyi általunk felhasznált, illetve tőlünk eredő hajra! Mielőtt belevág, kérjen árajánlatot!
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla