Hajhosszabbítás akció

A hajhosszabbítás méltán vált népszerűvé a hölgyeknél, hisz egyszerűen és biztonságosan lehet gyönyörű hosszú hajunk akár 2-3 óra hossza alatt.

Hajhosszabbítás akció

Mi az eddigi tapasztalataink alapján a keratinos hajhosszabbítást részesítjük előnyben, mely az alábbi lépésekből áll:

1. Megfelelő színű, hosszúságú, mennyiségű (általában ez 100g) európai haj kiválasztása.

2. A haj keratinozása, mely esetében a natúr copfot tincsekre választjuk szét, majd a haj végeire olvadt keratint helyezünk.

3. Ezt a keratint felhelyezés előtt visszamelegítjük és így „ragasztjuk” hozzá a póthajat Vendégünk haj tövénél a saját hajához, így észrevétlen az illesztés. Ez a módszer rendkívül biztonságos, hisz a keratin egy speciális oldószerrel lemosható, melynek következtében a póthaj könnyedén eltávolítható és nem roncsoljuk saját hajunkat se. Általában 2-3 havonta kell leszedetnünk póthajunkat a lenövések következtében.

4. Szükség szerint összevágjuk a póthajat a Vendégünk saját hajával, vagy igény esetén festjük, hisz az általunk forgalmazott kiváló minőségű hajakkal ugyan úgy bánhatunk, mint a sajátunkkal.

Ha kedvet kapott a hajhosszabbításhoz és szívesen kipróbálná, ajánljuk Önnek aktuális akciónkat, mely 2016. augusztus 1 – december 31-ig tart:

  • 40-50 cm-es európai barna hajjal történő hajhosszabbítás ára felrakással együtt: 55 000 Ft
  • 60-70 cm-es európai barna hajjal történő hajhosszabbítás ára felrakással együtt: 60 000 Ft
Kérjen időpontot hajhosszabbításra egyszerűen online, vagy hívja szakértő kolléganőnket Demjén Babettet telefonon hétköznap 9-17 óra között, készséggel áll az Ön rendelkezésére hajhosszabbítással kapcsolatos kérdésekben. 

Várjuk szeretettel 16. kerületi szalonunkba!

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla