UV mentes barnítás

Egyre többet hallunk arról, hogy az ózonréteg elvékonyodása következtében a napsugarak olyan arányban tartalmaznak káros sugarakat, ami veszélyessé teszi a napozást. A szakorvosok óva intenek a napon való huzamosabb tartózkodástól, és felhívják a figyelmet arra, hogy minden alkalommal használjunk erős fényvédő hatású napozószereket.

De hogy szerezhetjük így meg a várva várt és annyira szeretett szép barna bőrszínt, amely kiemeli a szemünk színét, alakunkat és olyan jól megy a nyári ruhatárunk világos és élénk színeihez?

UV mentes barnítás a Póthajas.hu-nálÉvtizedek óta találhatunk az illatszerboltok polcain barnító termékeket. Sajnos ezek hatása meglehetősen bizonytalan, míg az összetételük is hagy némi kívánnivalót maga után. Szinte mindannyiunknak vannak kellemetlen élményei ezekkel a termékekkel: foltos, vagy nem természetes színű barnulás, nem esztétikus vagy nem elég tartós eredmény. Kémiai összetevőik szárítják, öregítik a bőrt, vagy nem kívánt folyamatokat indíthatnak el benne (allergia, foltosodás).

A forradalmian új módszer, a Norvell innovatív és kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmazó barnító termékei mind az alapanyagok, mind az eredmény, mind a tartósság szempontjából egyedülállóak. A napmentes barnítás új módszere teljesen UV-mentes és teljesen biztonságos az egészségünk megőrzése szempontjából.

A kívánt barnaság akár egyetlen kezeléssel elérhető, és több mint egy hétig megtartható. Garantáltan foltmentesen, mindig a kívánt színárnyalatban, a szervezetünk bármilyen fölösleges terhelése nélkül biztosítja számunkra a kellemes és egészséges bőrszínt, és ezáltal az elégedettséget a külsőnkkel, amely az önbizalom legfőbb forrása.

Ha gyorsan szeretné elérni az ideális bőrszínt, nincs ideje napozni vagy el van tiltva tőle, ha nincs türelme mozdulatlanul feküdni órákig, vagy egyszerűen csak egy szupergyors és klinikailag igazoltan biztonságos módszert keres a barnuláshoz, forduljon bizalommal a Norvell partnerekhez!
 

Az UV mentes barnítás menete

Barnítás az Arubatan termékekkelA barnításra érkező Vendégnek célszerű előtte lezuhanyoznia és mindenféle testápolót, sminket, krémet mellőzni a bőrén a jobb felszívódás érdekében. A barnítás megkezdése előtt kollégánk a Vendégnek ad egy speciális hámlasztó kendőt, melynek célja, hogy a bőr felső hámrétegét leradírozza, így még egyenletesebb és szebb lesz a végeredmény. A borotválkozást, szőrtelenítést kerüljük a fújást megelőző 24 órában!

A bőr hámlasztást követően egy speciális géppel felvisszük a korábban kiválasztott árnyalatú barna színt, mely kb 10-15 percet vesz igénybe. Itt lehetőség van teljes test fújására is, azonban ha a Vendég nem szeretne meztelenre vetkőzni sötét színű alsó, vagy melltartó viselése lehetséges. A barnító folyadék később a ruhából kimosható!

Az UV mentes barnítást követően néhány percet ventilátor előtt kell töltenünk, míg a folyadék teljesen megszárad rajtunk, utána felöltözhetünk, azonban 6-8 óráig kerüljük a fürdést, izzadást! A Norvell barnító folyadék bőrtípustól függően kb 5-7 napig ad egyenletes barnaságot. 

Norvell termékek között számtalan olyan kiegészítő termék található, mellyel barnaságunk még intenzívebb, vagy tartósabb lesz, ezek a termékek megvásárolhatóak webshopunkban is.

Fontos megemlíteni, hogy egyes bőrtípusok másképp reagálhatnak a barnító folyadékra. Van akinek hamarabb megkezdődik a kopás, van akinek bizonyos részeken nem "fogja be" a barnító folyadék a bőrét, mely kizárólag az első alkalmat követően derül ki. 

UV mentes barnítás nálunk a legnépszerűbb prémium kategóriás Norvell termékkel tengerparti barna színben, melytől nem leszel csúnya sárga árnyalatos, csak 3 500 Ft! 


UV mentes barnulás árak

Megnevezés Ár
Norvell teljes test barnítás (tengerparti barna) 3 500 Ft
Norvell teljes test barnítás (sötét barna) 3 500 Ft
Norvell teljes test barnítás (extra barna) 4 000 Ft
Norvell teljes test barnítás (versenyzőknek)* 4 500 Ft
*csoportoknak (10 fő felett) kedvezmény, és díjmentes helyszínre kiszállás (Budapest területén)

JELEN SZOLGÁLTATÁSUNK ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla