Hőillesztő gép (fekete)

Hőillesztő gép (fekete)
Előző Következő
KÉSZLETHIÁNY!
A hajhosszabbítás kétségkívül legkedveltebb formája a keratinos módszer, amihez elengedhetetlen a hőillesztő gép (fekete). A korszerű technológiának hála, a már keratinnal ellátott hajhoz könnyedén rögzíthető a vendéghaj, így egyszerűen valósítható meg sok nő álma, vagyis a hosszú, dús hajkorona. A hőillesztő gép (fekete) speciális, könnyed markolattal ellátott, így a vele történő munkavégzés különösen egyszerű. Magas minőségével garantálja a készülék, hogy hosszú ideig hű társa lesz a hajhosszabbításban. 

Technikai leírás

A hőillesztőgép külön hőfokszabályzóval nem rendelkezik, azonban a gyors felmelegítésnek köszönhetően rendkívül hamar eléri a 200 fokos üzemi hőmérsékletet. A készülék végein teflon bevonat található, mely megakadályozza a keratin hozzáragadását a géphez. Használata nagyon egyszerű: a kapcsolót állítsuk ON állásba és várjunk fél-egy percet még a készülék bemelegszik. 
Ár: 10.000 Ft
0

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla