Válassz magadnak bőrszínt!

A Norvell kínálatában többféle termék közül lehet választani, attól függően, hogy milyen színt szeretnénk végeredményül kapni. A természetes karamell barnától az aranyos csillogású tejcsokoládén át a gazdag mélybarnáig tart a színskála, amelyen kiválaszthatjuk az ideális bőrszínt.

Válassz magadnak bőrszínt! A barnaság a kezelés után azonnal láthatóvá válik, de a fújást követő néhány napon még tovább sötétedik. A legsötétebb színárnyalat is tovább sötétíthető a Norvell Pro-Long utókezelő testápolóval, amely csillámló mokaszin árnyalatával a bőr hibáit is hatékonyan elfedi.

A hatékonyság és az egyenletes eredmény érdekében jó, ha előzetesen eltávolítjuk az elhalt hámsejteket (erre szolgál a vulkanikus hamut és sivatagi homokot tartalmazó bőrradír, és a hámlasztó kendő, amelyek szintén megtalálhatóak a kínálatban). Kezelés után pedig hatékony hidratálással biztosíthatjuk, hogy minél hosszabb ideig tartson újonnan szerzett bőrszínünk.   
 
A kezelés segítségével szerzett barnaság egyenletesen kopik, illetve halványul, kb. 7–10 napig élvezhető a hatás. A következő kezelés előtt érdemes az előző „nyomait” teljesen eltüntetni (a korábban említett radírral és hámlasztó kendővel), így tudjuk a barnaság egyenletességet garantálni a felújító kezelés után is.
 
Termékek
 
A Norvell kiváló termékei egytől-egyig biztonságosak, erről a klinikai vizsgálat eredménye is tanúskodik. Nem csak hogy mentesek mindenféle káros vegyi anyagtól, de a termék fejlesztői igyekeztek belecsempészni annyi bőrápoló összetevőt, amennyi csak belefért. Minden termék A-, C-, E-vitaminokat tartalmaz, és közismerten gyulladáscsökkentő és bőrtápláló aloe vera kivonattal, a bőr öregedését meggátoló szőlőmagolajjal, antioxidánsokban gazdag zöldtea- és roibos kivonattal gazdagított. Más termékeinkben bőrnyugtató kamillakivonat, búzacsíraolaj és bőrfeszesítő koffein található.                                                                                                                        

Kapcsolódó cimkék:

bőrszín

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla