Tartós hajegyenesítés, tartós gondtalanság

Reggel van, késésben vagyunk, rohanni kellene, de a hajunk nem áll sehogy –ismerős érzés? Alighanem minden nő találkozott már ezzel a problémával életében, és mindenkinek megfordult a fejében, hogy jól jönne egy tartós hajegyenesítés.

Tartós hajegyenesítés, tartós gondtalanság Jellemzően akkor vagyok kénytelenek szembesülni ezzel a problémával, amikor éppen sietni kéne, és olyan helyre megyünk, ahol nem árt jól kinézni. Biztosan számtalanszor gondoltunk már ilyen esetekben arra, hogy milyen jó lenne, ha a hajunk mindig egyenes és rendezett lenne, nem kócos, hullámos, szanaszét álló és csapzott. Nos, a jó hír, hogy létezik ilyen eljárás, ráadásul még csak nem is károsítja a hajat, sőt, kifejezetten jót tesz neki. Ez nem más, mint a tartós hajegyenesítés az AlfaparfLisse Design termékeivel.

Gyökeres változás néhány óra alatt

A tartós hajegyenesítésben az a legjobb, hogy táplálja a hajat, ezáltal nem csak könnyebben kezelhető lesz, hanem egészségesebb is, ami azonnal meglátszik rajta. A kezelés tényleg egy kisebb csodára hasonlít: bemegyünk a fodrászhoz egy csapzott, töredezett, hullámosodó frizurával, majd körülbelül három óra múlva úgy távozunk, hogy csodálatosan csillogó, egyenes, puha tapintású és gyönyörű esésű a hajunk. És ez a csoda nem csak addig tart, amíg először hajat nem mosunk: mindenféle különösebb formázás nélkül, hajmosás után is egyenes és selymes lesz a haj. Nem kell se körkefe, se hajformázó az ideális szárításhoz. Ha egyszerűen csak átfújjunk a hajunkat a hajszárítóval, minden odafigyelést mellőzve, akkor is egyenes, rendezett és csillogó lesz.

Mire kell figyelni?

Jó tudni, hogy a kezelés világosíthatja a festett hajat, különösen a vörösnek szereti kiszedni a színét. Néhány napig nem ajánlott se megmosni, se festeni a hajat, így átmenetileg jobb, ha elviseljük a kifakult színt, de úgy 3-4 nap elteltével nyugodtan befesthetjük a hajunkat, semmi probléma nem lesz belőle. A hihetetlen simaság, selymesség és az egyenes haj körülbelül egy hónapig tart, ezt követően újabb kezelés szükséges, ha nem akarunk lemondani a hatásról.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla