Tartós hajegyenesítés és hajápolás egyben

Akinek egyenes haja van, göndör hajat szeretne, akinek pedig göndör van, az egyenest. Szerencsére mindkettőre akad megoldás, akár rövid, akár hosszútávon gondolkodunk. A hajgöndörítésre régóta ismert megoldás a dauer, azonban a tartós hajegyenesítés sokáig nem volt megoldott

Tartós hajegyenesítés és hajápolás egyben
Manapság azonban már a tartós hajegyenesítés is lehetséges, köszönhetően például az AlfaparfLisse Design termékeinek, melyek lehetővé teszik, hogy akár egy hónapig ne legyen gondunk a hajunk egyenesítésére. A folyamatos egyenesre szárítás, vagy a hajvasalás töredezetté, lestrapálttá teszik a hajat, ami így fakó, fénytelen és csúnya lesz, ezért ezek hosszabb távon nem jelentenek jó megoldást. A Lisse Designt bevetve azonban ezektől nem kell tartani.

Miért jó a Lisse Design?

Nos, az előbb felsorolt előnyökön kívül magának a terméknek is számtalan pozitív tulajdonsága van, mely kiemeli a többi hasonló termék közül. Tartós hajegyenesítést ugyanis nem csak a Lisse Design termékeivel lehet végezni, azonban minden kétséget kizáróan ez a legjobb. Hogy miért? Mert sokkal kevesebb káros anyagot tartalmaz, mint a hasonló hatású anyagok. A népszerű brasilcacau kezelés során például találkozhatunk olyan összetevőkkel, melyek hosszabb távon nem kifejezetten tesznek jót. A Lisse Design termékek azonban só, szulfát és parabénmentesek, így nem kell félnünk attól, hogy káros anyagok kerülnek a szervezetünkbe, nyugodtan alkalmazhatjuk az eljárást, és élvezhetjük a csillogó, egyenes hajat.

A károsodásokon is segít

Sokan hiszik azt, hogy a száraz, sprőd, töredezett hajjal nem lehet mit csinálni, ez azonban nem igaz – a Lisse Design erre is megoldást jelent. Számtalanszor fordul elő, hogy a vendég fakó, töredezett, erősen igénybevett hajjal ül be a fodrászszékbe, és gyönyörű, csillogó sörénnyel távozik. Ennek oka, hogy a termék keratinnal tölti fel a hajat, ami a haj egyik alap alkotóeleme, ezért sokkal egészségesebbnek tűnik, mint a kezelés előtt, és nehezebben is töredezik tovább, ALisse Design tehát a hajnövesztésben is segíthet.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla