Mit jelent a keratinos hajfeltöltés?

Sokan bajban vannak a rengeteg fodrászati szakkifejezéssel, ahogy a keratinos hajfeltöltéssel is, pláne egy olyan korban, amikor szinte hetente robbannak be a piacra az újabb és újabb technológiák.

Mit jelent a keratinos hajfeltöltés? Sokan bajban vannak a rengeteg fodrászati szakkifejezéssel, ahogy a keratinos hajfeltöltéssel is, pláne egy olyan korban, amikor szinte hetente robbannak be a piacra az újabb és újabb technológiák. Elöljáróban annyit fontos leszögezni, hogy a keratinos hajfeltöltés nem egyenlő a keratinos hajkiegyenesítéssel.
 

Hogyan történik a keratinos hajfeltöltés?

Míg a keratinos hajkiegyenesítés során a fodrász a haj textúráját, jellegét vagy szerkezetét próbálja megváltoztatni, addig a keratinos hajfeltöltés során a természetes hajat próbálja meg a fodrász a megfelelő tápanyagokkal feltölteni.

A hajba bejuttatott keratin hatására megváltozik egy kicsit a haj szerkezete, hiszen a rengeteg tápanyag hatására erősebb és ellenállóbb lesz a haj, frizurától függetlenül.

A folyamat néhány óráig tart, viszont megéri a türelemjátékot, hiszen ezután olyan lesz a hajunk, mint a hollywoodi színészeknek, miután egy egész stáb dolgozott a hajkoronájukon.

Keratinos hajfeltöltés 4 fázisa:

1. Mélytisztítás

A mélytisztítás során az összes szennyeződést eltávolítja a fodrász a hajról, mely során megszabadulunk a sampon, balzsam és egyéb hajformázó szerek maradványaitól, a klórtól, de még a nem stabil pigmentektől is. Az eredmény pedig egy teljesen tiszta haj lesz, mely készen áll a következő lépésre.

2. Kutikula kezelés

Ebben a fázisban a haj erősebb, fényesebb és egészségesebb lesz, hiszen ez a speciális szer visszaállítja normál állapotra a haj PH értékét, majd semlegesíti az ammóniát a hajban, mely azt eredményezi, hogy leáll az oxidációs folyamat. Ez a lépés azért fontos, hogy könnyen kezelhető és egyszerűbben kifésülhető legyen utána a haj.

3. Hajszerkezet újraépítése

Ez a fázis segíti csökkenteni a haj töredezettségét, s mivel a hajat belülről kifelé haladva építi újjá, a haj sokkal rugalmasabb, erősebb és fényesebb lesz, mely csodaszép természetes hatást kelt.

4. Hidratálás

Ebben a fázisban történik meg az igazi csoda, hiszen a hidratálás során a haj nemcsak visszakapja a megfelelő mennyiségű víztartalmát, de búcsút inthetünk a szálkás, seprű hajnak is. A hidratálás végül lezárja a kutikulákat, növeli a haj rugalmasságát, ezáltal egy csillogó, sima és selymes hajkorona lesz a végeredmény.

Póthajas szépségszalonunkban a keratinos hajszerkezet újraépítés kizárólag L'Oréal termékekkel történik, hiszen csak így tudjuk biztosítani a professzionális kivitelezést, hogy a végeredmény egy csodaszép, ragyogó és sima tapintású, egészséges hajszerkezet legyen.

Kinek ajánljuk a keratinos hajfeltöltést?

Azoknak, akik képtelenek egy bizonyos hossz után szépen tartani a hajkoronájukat, mert egyszerűen olyan típusú a hajuk, hogy váll alatt már annyira elkezd töredezni, hogy mindig muszáj levágatni belőle.

Így sokkal egészségesebb lesz a haj, mely egyben azt is jelenti, hogy ha sikerül megnöveszteni, a haj nem lesz annyira töredezett, seprű-szerű, hanem rugalmasabb és ápoltabb lesz. Természetesen azoknak is ajánljuk, akiknek fakó, élettelen és súlytalan a hajuk, így szinte alig tudják kibontva hordani, hiszen nincs tartása a frizurájuknak.

A keratinos hajszerkezet újraépítése során ez a probléma kiküszöbölhető, hiszen így sokkal egészségesebb, rugalmasabb és hidratáltabb lesz a haj.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla