Mikrogyűrűs hajhosszabbítás – csak kíméletesen!

Ha hosszabb, dúsabb hajkoronára vágysz, de nem szeretnél varratni, és kerülnéd a hőillesztéses, ragasztásos technológiákat is, akkor számodra az egyik legjobb megoldás a mikrogyűrűs hajhosszabbítás.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás – csak kíméletesen! Hogyan működik?
 
Mint ahogyan a legtöbb póthajazás esetén, így a mikrogyűrűs technika alkalmazása során is soronként és tincsenként kerül felhelyezésre a póthaj. Ami a többivel ellentétben különlegessé teszi ezt a módszert, hogy semmilyen hőhatás vagy ragasztóanyag nem éri a hajakat a beavatkozás alatt. A rögzítéshez egy úgynevezett mikrogyűrűt használunk, amelyet áthúzunk mind a saját, mind a vendéghajon, majd ezeket a kis fémgyűrűket összenyomjuk.
 
A ragasztóanyag mentes eljárásnak köszönhetően a póthaj leszedése is igen egyszerű, ráadásul nem is roncsolja a saját hajat. Az pedig csak egy plusz, hogy ha egyéb dekorációs termékkel – pl. tollal – szeretnénk díszíteni a hajkoronát, akkor azt is könnyedén megtehetjük.
 
Mikor kell leszedni?
 
A legtöbb más hajhosszabbítási megoldáshoz hasonlóan a mikrogyűrűvel rögzített tincseket is általában 3-4 hónap után szokás leszedni, de természetesen ennek pontos idejét mindig egyedileg kell eldöntenie a szakembernek. Általában azonban ennél hosszabb ideig nem javasoljuk a fent hagyását. Ennyi idő alatt ugyanis nő annyit a saját hajunk, hogy a korábban észrevétlen tincsezés láthatóvá válik, ráadásul be is kócolódhat, amely komoly károkat okozhat.
 
Ha újra fel kívánjuk használni a leszedett tincseket, azt is könnyedén megtehetjük, és mivel nem kell oldószerrel sem kezelni, így akár többször is fel lehet őket helyezni.
 
Mennyire igényel különleges bánásmódot a mikrogyűrűvel rögzített haj?
 
Alapvetően ugyanazokat a szabályokat kell betartani ebben az esetben is, mint szinte minden póthajazás esetén. Leginkább azért, mert főleg a vendéghajat kell megfelelően ápolni, hogy ne szálasodjon, ne roncsolódjon. De természetesen vigyázni kell az illesztésekre is, illetve a saját hajunkra is. Éppen ezért különösen figyelmesnek kell lennie fésülködésnél, hajszárításnál és vasalásnál is.
 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla