Mi befolyásolja a lézeres tattoo-eltávolítás hatásfokát? 1.

Bizony a tetoválás, amelyet el szeretnénk távolíttatni már (jó rég) elkészült, paraméterei adottak. Épp ezért nagyon fontos, hogy ismerjük azokat a jellemzőket, amelyek segíthetnek kiválasztani, hogy mely szalonba menjünk el levetetni, és mire készüljünk a beavatkozás során.

Mi befolyásolja a lézeres tattoo-eltávolítás hatásfokát? 1. Ha egyszínű vagy nem olyan mélyre felhordott tetoválásunk van, egyszerűbb kezelések is hatékonyak lehetnek, ugyanakkor egy mélyre felvitt színes tetoválás eltávolítása csak magas színvonalú, innovatív géppel lehetséges.

Színek és a festék fajtája
 
A kezelő készülék lézer hullámhossza adott színű festék eltávolítására alkalmas. Az 1064 nm-es hullámhosszú fény a fekete és sötét színek felbontását végzi, a 532 nm-es fény pedig a világosabb, illetve színes minták eltávolítására jó. Vannak készülékek, amelyekben mindkétféle fény megtalálható, ezeken a helyeken bármilyen színű vagy akár színes tetoválást is el tudnak távolítani.
 
Más és más festékekre eltérően hatnak a lézersugárzások, ezért a különböző festésekkel készült tetoválások estén eltérő lehet a gép hatékonysága. Ha van lehetősége arra, hogy mintát hozzon a festékből, amellyel az Ön tetoválása készült, akkor egy fehér lapon meg tudják mutatni, hogy erre a festékre hogyan hat az adott szalon gépének a lézerfénye.
 
 
A tetoválás mélysége és rétegei
 
A bőr mélyebb rétegeibe csak a nagyobb hullámhosszú fény képes behatolni, ezért ha a tetoválásunk mély rétegekben készült, akkor csak olyan helyen tudják eltávolítani, ahol a gép tud 1064 nm-es fényt generálni.
 
Ha több rétegben készült a bőrünkre a kép, akkor több kezelés szükséges az összes réteg eltávolítására. Először a felsőbb rétegekben készült képek halványítása lehetséges, majd az itt végzett munka után 2–4 hét várakozási időt kell tartani (amíg a bőr megnyugszik, elmúlnak az esetleges gyulladások, és a vér el tudja szállítani a szétbontott festékanyagokat), és csak utána lehet a mélyebben elhelyezkedő festék eltávolításának nekiállni.

Kapcsolódó cimkék:

tattoo, lézeres tattoo eltávolítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla