Keratinos hajhosszabbítás

Ma már szinte semmi sem lehetetlen. Gyakorlatilag az sem megoldhatatlan, ha mondjuk sportos rövid szőkéből, hosszú hajú, dögös szőkévé akarunk válni, és ehhez nem kell semmilyen parókára gondolni, hanem a keratinos hajhosszabbítást vagy más néven hőillesztéses hajhosszabbítást kell igénybe venni.

Keratinos hajhosszabbítás A fejbőr- és hajbarát keratin segítségével könnyen és egyszerűen lehet szexi loboncunk, ráadásul viszonylag rövid időn belül. A keratinos hajhosszabbítás előnye, hogy rendkívül szépen, és természetes módon érhetjük el a kívánt hatást, és elfelejthetjük a csúnyán kivillanó csomókat, amelyek a beavatkozásról árulkodhatnak. 

Mi az a keratin?
 
A keratin egy olyan fehérjeféle, amely gyakorlatilag a hajszálak „alapanyaga”. Tekintettel erre a tényre, ez a hajhosszabbítási technika igen kíméletes.
 
 
Hogyan működik?
 
A keratinos hajhosszabbítás, vagy hajdúsítás tulajdonképpen úgy zajlik, hogy a szakember által meghatározott területen lévő – legalább 10 centiméteres – hosszúságú hajat tincsekre szedi. Ezt követően a kitűnő minőségű póthaj tincset a kiválasztott eredeti tincshez illeszti, majd a keratint az illesztésnél ráolvasztja a szálakra. Gyakorlatilag összeragasztja. Az eljárás nagyságrendileg 3 órát vesz igénybe, ehhez kell még hozzászámolni az esetleges formázási és színezési időt.
Körülbelül 2-4 hónapig maradhat fent a póthaj, ekkor egy megfelelő szerrel le kell azt oldani. Természetesen lehetőség van újraillesztésre is, ez esetben a régi keratint el kell távolítani a vendégtincsekről, és csak ezt követően kerülhet sor az ismételt eljárásra. A leszedés- és újraillesztés folyamata már hosszadalmasabb, amennyiben ezt egyszerre kívánjuk végrehajtani.
 
 
Házilag semmiképp ne próbálkozzunk!
 
Mivel mindenki próbál odafigyelni a hajára, és a legkevésbé sem szeretne benne kárt tenni, így semmiképp se essünk neki otthon a hajdúsítási műveletnek, de ne is a legjobb barátnőnket kérjük meg (hacsak nem fodrász), hogy segítsen, mert több kárt tudunk okozni, mint gondolnánk.
Ugyanez vonatkozik a póthaj eltávolítására is, amennyiben a lehetőségekhez képest épen szeretnénk hagyni az eredeti hajunkat. 
 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla