Keratinos hajegyenesítés és hajápolás egyben

Sajnos nem mindenki van szép, egyenes, csillogó hajzuhataggal megáldva, azonban ezen lehet változtatni, köszönhetően a keratinos hajegyenesítésnek.

Keratinos hajegyenesítés és hajápolás egyben A keratinos hajegyenesítés nemcsak kiegyenesíti a hajat, hanem ápolja, egészségesebbé is teszi azt, így hosszútávon is kifizetődő a használata, arról nem is beszélve, hogy páratlanul szép hajzuhatag lesz az eredmény. Az AlfaparfLisse Design termékeinek köszönhetően még a leginkább igénybevett hajból is csillogó sörényt lehet varázsolni, mindössze néhány óra alatt. Bár sokan azt gondolják, hogy minden beavatkozás árt a hajnak, ez alól azonban a Lisse Design kivétel, ugyanis ez kifejezetten táplálja azt, keratinnal tölti fel, ami a haj egyik alap alkotóeleme.

Milyen esetekben segíthet a keratinos hajegyenesítés?

A keratinos hajegyenesítés segíthet akkor, ha göndör a hajunk, de nem szeretjük így hordani. Akik nem szög egyenes hajjal lettek megáldva, azok pontosan tudják, hogy mekkora munka a hajat kiegyenesíteni, ráadásul az igazán makacs göndör hajat szinte nem is lehet teljesen. Arról pedig még szót sem ejtettünk, hogy mennyire roncsolja a hajat a folyamatos szárítás, formázgatás, illetve vasalás. Ha ezt gyakran csináljuk, hamar azt vehetjük észre, hogy a hajunk száraz, töredezett, sérült lesz, és ezen bizony nem segít más, csak az olló – illetve a Lisse Design, egy bizonyos szintig. Ha mindezt el akarjuk kerülni, jobban tesszük, ha inkább a keratinos hajegyenesítés mellett tesszük le a voksunkat.

Helyre teszi a sérült hajat

A keratinos hajegyenesítés nagy előnye, hogy képes a sérült, töredezett hajat is helyre tenni, a kezelés után ez is fényesnek, csillogónak, egészségesnek látszik. Persze csodákra ez a termék sem képes (talán csak egy kicsire), így a súlyosan sérül, széttöredezett hajat nem tudja visszaállítani az eredeti állapotára, de ha a károsodás nem öltött szélsőséges méreteket, még segíthet az eljárás. Nemhogy nem roncsolja tehát a hajat a keratinos hajegyenesítés, inkább segít abban, hogy újra szép legyen.

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla