Keratinos hajegyenesítés az egészséges hajért

A keratinos hajegyenesítés egyre népszerűbb, éppen ezért igen gyakran lehet hallani róla mostanában. A közkedveltség nem véletlen, ugyanis ez az eljárás nemcsak, hogy rendezetté és egyenessé teszi a hajat, de még táplálja is

Keratinos hajegyenesítés az egészséges hajért  A Lisse Design termékek segítségével hajunkat szebbé és egészségesebbé tehetjük egyszerre, ráadásul tartósan. Ahhoz, hogy elérjük a várt hatást, mindössze körülbelül három órát kell eltölteni a fodrásznál, bár ez hajhossztól függően akár négy vagy öt órát is igénybe vehet. A jó hír azonban, hogy ezért a pár óráért cserébe egy hónapnyi gondtalanságot kapunk, ugyanis eddig tart a keratinos hajegyenesítés hatása.

Hogyan csinálják a keratinos hajegyenesítést?

A folyamat igen egyszerű, ugyanakkor komoly odafigyelést igényel a fodrász részéről, ugyanis minden lépést nagyon alaposan kell végrehajtani. De mik is ezek a lépések?
  1. Az első lépés egy kétszer ötperces hajmosás, melynek során a sampont jó alaposan be kell masszírozni a hajba, hogy megnyissa annak szerkezetét. Ezután meg kell szárítani a hajat.
  2. A hajat négy részre osztjuk, majd védőkesztyűben egy ecset segítségével felvisszük a Smoothing fluidot jó alaposan, tincsről tincsre. Figyeljünk, hogy ne alakuljon ki fehér hab a hajon, akkor túl sok az anyag rajta. 20 percig kell hagyni hatni.
  3. Ha a haj extrém módon sérült, kézzel vigyük fel rá a DetanglingCream-et tincsről tincsre, különösen ügyelve a hajvégekre
  4. A hajat öblítés nélkül meg kell szárítani, majd tincsről tincsre haladva 30 – 210 Celsius fokos hajvasalóval vasaljuk bele az anyagot. Egy tincset 3-20 alkalommal vasaljunk át. Ezután le kell öblíteni a hajat alaposan, hogy a termék teljesen kijöjjön a hajból.
  5. A leöblített hajra vigyük fel a RehydratingMask-ot, ez maradjon 5 percig, majd öblítsük le. Ezután egyszerűen meg kell szárítani a hajat, és kész is vagyunk!
A művelet rendkívül egyszerű, a végeredmény ugyanakkor tartós és gyönyörű, ezért érdemes rászánni a pénzt és az időt, garantáltan nem fogjuk megbánni!

 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla