Hogyan barnuljunk?

​Az egészséges bőrszín megszerzésének többféle módja is van. Itt van mindjárt a legegyszerűbb lehetőség, a napfürdő, amely sajnos már nem is olyan egyszerű, mint néhány évvel évtizeddel ezelőtt volt.

Hogyan barnuljunk? Az ózonréteg elvékonyodásával, a levegő szennyezettségének fokozódásával a napozás egyre veszélyesebb tevékenységgé vált, és sajnos azt sem mondhatjuk már, hogy olcsó mulatság lenne.
 
Erősen javasolt minden alkalommal a fényvédő krémek használata, magas faktorszámban. A piacon fellelhető számos termék közül érdemes azokat választani, amelyek természetes alapanyagokból, és bőrápoló kivonatokkal készültek, hiszen nem csak az esetleges gyulladásokat és a leégést akarjuk elkerülni a segítségükkel, hanem a bőr idő előtti öregedését is megpróbáljuk megelőzni, miközben biztosítjuk a megfelelő hidratálást és táplálást.
 
Az igazán magas minőségű és megbízható alapanyagokat tartalmazó termékek ára azonban igen borsos, míg ha hűségesen, minden alkalommal lekenjük velük a család minden tagját, akkor nagyon rövid idő alatt el is fogynak.
 
Leggyakrabban télen használt alternatíva a hosszú időn keresztül egészség- és bőrbarát módszernek vélt szolárium. Sajnos napjainkra bebizonyosodott, hogy a szolárium használatának kockázata nagyságrendjében összehasonlítható a dohányzás veszélyességével.
Miért veszélyes a szolárium fénye? A mesterséges „napfénnyel” dolgozó szoláriumok sokkal koncentráltabban sugározzák ránk az UV-sugarakat, mint az a természetben tapasztalható – ezzel érnek el olyan hatásfokot, ami látványos a szabad ég alatt szerezhetőhöz képest. A szolárium fényében sokkal nagyobb arányú az UV–A-sugárzás, és kevesebb vagy minimális az UV–B hullámhosszú sugarak aránya, mint a természetben.
 
Az előbbi a bőr mélyebb rétegeiben hat, a felszínen csak gyors és múlandó barnulást okoz, míg az utóbbi biztosítja a bőr felszínén kialakuló – tartós barnaságot okozó – melanin réteg kialakulását. Ha ez a védőréteg nem alakul ki, az nem csak azt jelenti, hogy a barnaságunk múlandó lesz, hanem azt is, hogy  bőrünk védtelenebb a mélyre ható, roncsoló sugarakkal szemben.
 
A fent említett módszerekkel szemben válassza inkább az UV-mentes Norvell barnulást, amely teljesen biztonságos, tökéletes és tartós eredményt ígér!
 

Kapcsolódó cimkék:

barnuljunk

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla