Hajhosszabbítási technikák

Tekintettel arra, hogy mennyire sokféle hajhosszabbítási technika létezik manapság, érdemes körbenézni, hogy melyik miért jó, vagy jobb esetleg a másiknál.

Hajhosszabbítási technikák Érintőlegesen már említettük a hajfelvarrást, bővebben említést tettünk a keratinos, valamint a hőillesztéses hajhosszabbításról is. Ezeken felül azonban számos más lehetőség közül lehet válogatni.

Hajfelvarrás
 
Talán az egyik legelterjedtebb módszer, viszonylagos olcsósága és gyorsasága okán. Hajfelvarrás esetén néhány sor haj leválasztást követően apró fonatok közé öltik fel a póthaj-tincseket. Fontos, hogy megfelelő hozzáértéssel végezzék a hajfelvarrást, mert könnyen csúnya csomók lehetnek a fejünk tetején. Alapvetően azonban jó megoldás, a tincsek többször is használhatóak, könnyen karbantartható.
 
 
Mikrocsomózás
 
Hajcsomózás esetén két fő technikáról beszélhetünk: teljes és részleges. Nem láthatatlan, így ez az építés nem az inkognitóban felrakott hosszú sörényt hivatott megtestesíteni. Teljes felrakás esetén az egész hajtömeget érinti a speciális fonással készülő póthajazás, míg az úgynevezett takaró hajas csomózás esetén nem történik teljes kezelés. Ez a módszer leginkább azoknak a hölgyeknek a legjobb megoldás, akik rövid, néhány centis saját hajjal rendelkeznek és szeretik a kicsit bohémabb megjelenést.
 
 
Hőillesztés
 
Többféle hőillesztéses technika létezik. Készülhet speciális hőre kötő ragasztóanyaggal, keratinnal, gyantával. Az egyik legújabb módszer – amely a legkevésbé káros, ám jelenleg a legdrágább – lényege, hogy a hőn túlmenően ultrahangos rezgések segítségével illesztik össze a tincseket.
 
 
Mikrogyűrű
 
A mikrogyűrűs megoldás gyors és hatékony lehet a hajhosszabbításra vagy dúsításra vágyók számára. Ebben az esetben is tincsenként kerül rögzítésre a póthaj, de itt nem alkalmaznak hőt, hanem apró fémgyűrűkkel rögzítik a vendéghajat az eredetihez. Könnyen kezelhető, formázható.
 
 
Lézeres illesztés
 
Viszonylag új technika, ráadásul nagyon gyors, hiszen itt akár több tincs egyidejű felhelyezésére is lehetőség van, amelyet egy speciális eszközzel lehet megtenni.
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítási technikák

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla