Hajhosszabbítás az ultrahang segítségével

Se szeri, se száma annak, ahányféle hajhosszabbítási technika létezik manapság. Kétség kívül azonban az ultrahangos hajhosszabbítás az egyik legújabb mind közül. Nem csak újdonsága, hanem kíméletessége is lényeges.

Hajhosszabbítás az ultrahang segítségével  Ez a módszer tűnik jelen pillanatban ugyanis az egyik leghatékonyabbnak és leginkább veszélytelennek, hiszen sem a saját, sem a póthajat nem roncsolja.

Hogyan működik az ultrahangos hajhosszabbítás?
 
Ebben az esetben is, mint a legtöbb modern hajhosszabbítási technikánál keratint, azaz a haj és a köröm egyik fő összetevő anyagát használjuk a rögzítéshez, mint illesztő-anyagot. Az eljárás során a vendéghajat tincsenként illesztjük a saját hajhoz, mindezt úgy, hogy az ultrahangos készülék hőjén túl – amely fellazítja a keratint – a rezgését is kihasználjuk a passzítás során. Gyakorlatilag ez adja a módszer egyediségét is.
 
Mennyi időnként érdemes újra tincsezni?
 
Tekintettel arra, hogy ezzel az eljárással nagyon szép eredményt érhetünk el, és tulajdonképpen láthatatlanok maradnak az illesztések az avatatlan szemek számára, viszonylag sokáig fent lehet hagyni a vendéghajat. Összességében kb. 3-4 hónap után azonban érdemes leszedni, és újra tincsezni, különben az eredeti haj csúnyán bekócosodhat. Az pedig amellett, hogy esztétikailag hagy némi kívánni valót maga után, megnehezíti az eltávolítást is.
 
Jó hír, hogy az ultrahangos hajhosszabbítás illetve dúsítás során felhasznált póthajat újra fel lehet használni, csak meg kell tisztítani a keratintól.
 
Ellenjavallat!
 
Ritkán vannak ellenjavallatok hajhosszabbítás esetén, ám mivel ultrahangos készüléket használunk, így azok számára tilos ez az eljárás, akik pacemakerrel rendelkeznek.
 
Ápolása, utógondozása
 
Csakúgy, mint a legtöbb hajdúsítás és hajhosszabbítás esetén, ebben az esetben is érdemes vigyázni az újdonsült loboncunkra és oda kell figyelni a megfelelő ápolásra. Vannak olyan alapszabályok, amelyeket be kell tartani, mint például, hogy vizesen ne fésüljük, az illesztési pontoknál ne szárítsuk magas hőfokon, vasalás esetén is kerüljük őket, óvakodjuk a vegyszertől és a gyümölcssavas ápolóktól, és inkább proteines sampont használjunk. 
 

Kapcsolódó cimkék:

hajhosszabbítás

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla