A hajhosszabbítás költségei

Egy hajhosszabbítás ára sok tényezőtől függhet. Egyrészt a haj hosszúságától, mennyiségétől, minőségétől, a felrakási technikától, de akár az utána történő igazítástól, esetleg hozzáfestéstől is.

A hajhosszabbítás költségei Alapesetben egy beavatkozás alkalmával kb. 100 g póthaj kerül felhelyezésre, de ennél többre is szükség lehet, amennyiben a kívánt eredmény elérése azt megköveteli. 

Hogyan igazodjunk el a felrakási módok között
 
Cikkeinkben bővebben részleteztünk egy-egy módszert, de azért érdemes itt is néhányat megemlíteni. Napjainkban az egyik leggyakrabban használt eljárás a hajfelvarrás. Ez a módszer az egyik legrégebbi, ám ha nem megfelelően kerülnek felrakásra az új tincsek, az látszhat, és kevésbé lesz természetes hatású, mint a keratinos hajhosszabbítás, illetve dúsítás. Mindkét megoldásra érvényes azonban, hogy a megvásárolt tincsek akár többször is felhasználhatók.
 
Ezek mellett létezik még az úgynevezett mikrogyűrűs, mikrohüvelyes hajhosszabbítás is, amelyhez a keratinos illesztéssel ellentétben, nem alkalmaznak hőt.
 
 
Mennyire befolyásolhatja a haj hossza az árat?
 
Például, egy 100 grammos póthaj esetén hossztól függően is több tízezer forintos különbség is lehet, de különbség van egy-egy 100 grammos vendéghaj esetén a színtől függően is. Egy 50 cm-es sötétbarna és egy ugyanekkora szőke vagy akár vörös haj esetén is markáns eltérés lehet. Oly mértékben lehet jelentős differencia, hogy akár dupla ára is lehet a világos tincseknek a barnákhoz képest. Természetesen összefestésre is van lehetőség, de ezzel kapcsolatban is érdemes pontosítani a beavatkozás előtt.
 
A hajhosszabbítás árakat tehát sok minden meghatározhatja. Ezek függvényében érdemes mindenképpen ajánlatot kérni, amikor már összeállt a kép, mit is szeretnénk pontosan, hogy mire számítsunk, a véghezvitel során.
 
Valamennyi eljárás színvonalas szakmai munkát igényel, így érdemes nekünk is körültekintően eljárni, amikor a hajhosszabbítás árak felől érdeklődünk. Érdemes elkerülni a rendkívül olcsó, vagy gyanúsan kedvező árakat kínáló szolgáltatókat, mert sajnos könnyen lehet, hogy csalódottan állunk fel a székből a felrakás módja vagy éppen az alkalmazott póthaj minősége miatt.
 

Keress minket a Facebookon

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a széles termék paletta az átlátható weboldal és a hozzáértő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. /Niki

Köszönöm még egyszer! Nagyon szuper, Imádom! Ráadasul ezerszer jobb minőségileg is a haj! Örök hálám! :)
/Mirtil

IMÁDOM!!! Köszönöm szépen ♥️ /Kriszti

Röviden: Imádom /Lilla